2012. augusztus 26., vasárnap

Félsziget

Elegem van a Félszigetből. Szerencsére ma már vége.
Nem egyébért, de amióta elkezdődött mi is zenét hallgatunk, úgy kb hajnali 3-ig. Pedig nem lakunk közel:
3 km-re. És idehallatszik. Csak azért nem tudom mi megy mert nem ismerem a zenészt.
Kell ez nekünk? Vagy inkább így: EZ kell nekünk?!

4 megjegyzés:

Zsuzsi írta...

Átérzem a helyzetet. Tudom, nem vigasztalnak a következő sorok, de azért hadd osszam meg :)
Amíg otthon laktam, a következő volt a szituáció: 800 méterre a diszkó, szabadtéren. Ezt legalább 4 település hallgatta + a védett területen élő állatok :) Az utcában a kocsma, ami jó esetben 11-kor már elhallgat. És a hab a tortán a szemben lakók, akik tettek mindenkire, aki pihenni akart.
Vidék, csendes, nyugalmas kertes házak. :DD

De miért is írok múlt időben, amikor még mindig ez van? :)

Dominika írta...

Nálunk is ez volt most a helyzet, itt is volt egy fesztivál most 4 napig, és a kánikulában alig vártam, hogy este végre kinyithassam az ablakokat, így viszont mi is a "zenét" hallgattuk hajnalig... :-))) Nálunk is vége végre! :-)

MrsYarnart írta...

tapintatlan embertársainknak eszébe sem jut, hogy nem mindenki olyan ízlésű és igényű, mint ők. így ha kimennek kapálni a kertbe, a szomszédok akarva-akaratlanul ugyanazt a rádióadót hallgatják. vagy egy másik kedvencem: baráti társaság ünnepel valamit, főzőcskéznek, iszogatnak, és két kilométerre is tisztán hallani a borízű hangocskákat, amint mindenféle értelmes dolgokról társalognak, és csak azért nem baj, hogy csak egy mulatós cd-t visznek magukkal, mert azt úgyis végtelenítve hallgatják. mindenki tudna még egy-két példát hozni, mert sajnos, mindenhol felbukkannak a zajos, hiperaktív, tolakodó díszpéldányai társadalmunknak. és sajnos, van, ahol szervezetten zajlik a környezetünk hang-fény - néha ízlésszennyezése. hogy ezt éppen hogy hívják - diszkó, fesztivál - oly mindegy.

Annamari írta...

Tudom, hogy manapság ez a divat de ez hülye divat. Szórakozzon mindenki úgy hogy esetleg más nem akar vagy nincs kedve vagy mittudomén...
Attól falramászok amikor postán, kenyeresnél is muszáj zenét hallgatni, lehetőleg telefonról. Mert ugye olyan jó ízlése van egyeseknek, hogy mindenki kell tudjon róla. Szóval lehet velünk van a baj, de én felvállalom, hogy ilyen bogaras vagyok.