2013. október 14., hétfő

Hét

Annyi kötnivalóm volna és nem tudom letenni a nagyit. Ez is addiktív a javából.
És hát valóban nem kell sokat gondolkodni hozzá, nem kell mintát követni, nem kell sokat számolni - jólesik ilyenkor amikor megint (vagy még mindig? már nem is tudom) alig alszunk, lehet, hogy csak kétszer ébred Klárika éjjel de abból egyszer legalább 20-30 percet ébren van, de az éjjel 4 körül egy órát kukorékoltunk. Még mindig meg tudom számolni egy kezemen hány olyan éjszakánk volt amikor nem ébredt meg hajnalig. A friss gyerekesek a környezetemben mondják, hogy kezdik átérezni a helyzetemet - olyan körülmények között, hogy a gyermek egyhuzamban alszik 5 órát is. Hát igen, kinek milyen jut. Klárika ilyen, túléljük, szerencsére egyéb baj nincs vele. Igazából alvásilag is javuló a tendencia (a kezdeti 6-7 ébredéshez képest ez már nagyon jó), csak én vagyok egyre kimerültebb. Ha megkérdem akar-e, szeret-e aludni inti, hogy nem.
Szóval ilyen nemalvó gyereknek akarok én takarót horgolni.
De hátha az meghozza a kedvét az alváshoz.
7 blokkom van.
Rendszeresen kirakosgatom őket egymás mellé:
Jó nézni, hogy már 40*60 cm-t befed.
És 70 blokkosra tervezem, 7*10-re.
Leraktam a hetet egymás mellé is, úgy tűnik elég széles lesz.
És a legjobb, hogy nincsenek lógó szálaim, csak a széleken. Az csak 70 lesz a végén, teljesen oké.
Már nagyon várom, hogy 10 legyen, lássam a hossza mekkora. Igen, tudom, lemér, szoroz, de azt nem látom kirakva a kanapéra...
És tegnap megnéztem a Detroit zöld-barna-szürke palettáját, nagyon jó, sokkal jobb a rózsaszínnél. Szóval valószínűleg egy többé-kevésbé belátható jövőben lesz a felnőttszobába is granny-takaró.

7 megjegyzés:

Dominika írta...

Nagyon jól mutat! Ügyes vagy! Bár lenne nekem is ilyesmihez türelmem...

Gesztenyeszív írta...

Nagyon szépek a munkáid.
Szeretek hozzád járni inspirálódni.
Díjat kaptál, nézz be hozzám kérlek :)

shadowbat írta...

A nagyinégyzet teljesen addiktív, tanusíthatom. Januárban kezdtem, most fejeztem be az ötödik takarómat. De tényleg nagyon gyors, szép, és változatos tud lenni a színek variálásával. Sok sikert és örömet hozzá :)

Annamari írta...

Köszönöm! Valahol el kell kezdeni. :)
10 hónap alatt ötödik takaró - na igen. Egyszer majd én is...
Gesztenyeszív, köszönöm!

böpörö írta...

a rózsaszín-zöld kombinációra alapból felszisszennék, de ezt elnézve meglepődtem magamon, hogy azt mondtam: nem is rossz...:))
a lányok változtatják az ízlésünket?:)
gratulálok amúgy, csak így tovább!

Annamari írta...

Réka, tavaly ilyenkor elképzelni nem tudtam volna, hogy a lakásunkba ilyen fonalak bekerülnek. :) és tessék. Szerintem igen, kezdünk kislányosodni :) lehet ránk is fér. És ideje kiélni a királylánykodást, ami lehet kimaradt - nekem igen. Nem emlékszem a rózsaszín koromra, szerintem nem volt nekem olyan.

Kati írta...

Szerintem is nagyon szép, mikor ránézel, pedig én sem vagyok rózsaszín rajongó:)