2013. június 6., csütörtök

Ujjak

Én már nagyon várom hogy ezt befejezzem.
Itt már nagyon szeretem kötni, talán gyorsabban is megy, csak sajnos annyira nem gyorsan, hogy jövő hétre látnám a végét.
Közben Anett és Jucuu hatására eldöntöttem: horgolni fogom végül a steek-eket, nem varrni. Köszönöm a sok jótanácsot!
Azon gondolkodom, hogy az ujjánál két steek-et csináljak: egyet a hónaljig, egyet onnan felfele, mert ugye kétfele kell majd menni a varrással. Azt hiszem így is lesz.
Aztán rájöttem arra is a kötés alatt, hogy valami baj van a konvertálással a processzoromban, nem tudtam úgy kötni, hogy a fehér-fekete lapról kössek, és tudjam, hogy ami fehér az zöld és ami fekete az fehér, ezért aztán a zöldet kifestettem és még így is a fehéren (ami fekete) meg-megakadok. És szamárvezetővel...
Na, szóval ez csak egy motiváló kép, magamnak. Hogy hajtsam magam. De júniusban tervezem befejezni, és akkor pont 2 éves projekt lesz.
És akkor szerintem elkezdek egy újabb színváltósat is. Hosszúlefutású projektnek kell majd, kevés a wip-em...

5 megjegyzés:

florentine írta...

Csak ámulok :-)

Jucuu írta...

Ez jó, én is ilyen vagyok, hogy a megfelelő színre kell színeznem a chartokat, komolyan mondom, sokszor újrarajzolom, csak színhelyes legyen. :D
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz, mindenesetre már most le a kalappal előtted!

aarkus írta...

Drukkolok én is, jó lesz majd látni a végét!

Annamari írta...

Közben megvan az első sor fehér virág. Összesen 4 kell hónaljig, onnan fogynak a szemek erősen. Lehet hétvégén a lovak közé csapok. :)

Annamari írta...

Ja, és Jucuu, megnyugodtam. Akkor nem csak nálam vannak ilyen hiányosságok. Vajon Anett hogy csinálja? :)