2012. május 3., csütörtök

Május eleje

Mozgalmas volt ez a pár nap. A hosszú hétvége folyamatos mozgással telt el, a legjobb a kedd volt, amikor kiültünk a kedvenc dombtetőnkre (egy szovátai kiruccanás után).
Most már itt is igazi nyár van, nem is tavasz, de azért még az agárkosbor ideje nem múlt el.
Egyébként ez volt az egyetlen téma ami mellé odamentem és letérdeltem, a többit inkább megvártam, míg közeljön hozzám:
És az idéni első naplementénket is dokumentáltam.
Sajnos a folytatás kellemetlen volt, tegnap reggel ellenőrzésre mentem és ottfogtak a kórházban, pedig én mondtam, hogy semmi bajom, de ma délig tartott míg meggyőződtek róla ők is. A terhesszalonok a 8. emeleten vannak, kb 28 fok volt éjjel is a nyitott ablak mellett, alig tudtam aludni valamicskét, teljesen ki vagyok purcanva (nem, nincs légkondi). Mondjuk, ha eredményes lett volna a bentmaradás nem is panaszkodnék, de ez másfél elvesztegetett nap volt, ami alatt sokkal jobban elfáradtam, mint a 4 nap kirándulás után. (A pozitív része, hogy mindenki azt mondja, hamarosan visszatérek, akkor már az igazi dolgokért.) Ja és ráadásul a vérvételt egy kezdő nővérke végezte, azóta válltól csuklóig fáj a jobb karom...

11 megjegyzés:

Otthon Művek írta...

Szép képeket hoztál!:)
Minden jót a nagy napra, most már biztosan eljön hamar!

Annamari írta...

Nem bánnám ha ma lenne :) csak kicsit aludjak addig :)

Kati írta...

gy látszik a nagy melegben nem akar kibújni a kislány:)

MrsYarnart írta...

kitartás :) most már biztosan nem kell sokat várni. közeledik egy lehűlés - úgy mondják - lehet, hogy rátok is hatással lesz. szép helyen voltatok, szépek megint a képeid.
veletek vagyunk, remélem, a következő képek már családi fotók lesznek :)

Annamari írta...

Na de esőben sem, lehűlésben sem jött elő :)
Már én is szeretném Ludmillát fotózni :)

Dominika írta...

Jaj, nagyon drukkolok, hogy mihamarabb megszülessen! :-)

Irenka írta...

Ez a bogaras kép csúcs! Gratula! Kitartást, ez a most-már-bármikor-jöhet-időszak sok-sok türelmet igényel, emlékszem.

Annamari írta...

Mindjárt megyünk kirándulni. Hátha ez előhozza :)
A Pedestredorcadion pedestre nagyon odatette a szájszervét. Nem lehetett kihagyni. :D és ott a másik "tuti" szülésindító, a tonik, annak az üvegén mászkált. Persze, hiába ittam azt is... :)

Cimbilimbi írta...

Állítólag csak egy front kell, mondjuk egy jó kis hidegfront átszalad felettetek, mindjárt aktivizálja magát a pici. Szurkolva várom a híreket!

Márta néni azéris írta...

Azóta tuti kinn van a drága,négy napja írtál. A hidegfront mindig megindítja a szülést. Esetleg egy vízhajtó, vagy hashajtó is segíthet, ha már nagyon türelmetlen vagy, de már biztos nem kell.

Annamari írta...

Hát itt jönnek-mennek a frontok, de ez a gyermek marad :( szerintem ki sem fog jönni. Csak állandóan reménykedek, hogy hátha, de semmi... egylőre.