2011. július 8., péntek

Életkép

Már egy ideje információink voltak egy szemétlerakó helyről (illegálisról, nyilván), de a földutak állapotát esőben nem tartottuk megfelelőnek arra, hogy elkalandozzunk rajtuk (még az adott rossz autókkal sem), hát ma (napsütésben, végre!!!) elindultunk felkutatni a helyet.
A kép alapján szerintetek megtaláltuk?
Az egészben a zsenáns csak az volt, hogy a város egyik főutcájára érve több autóból mutogattak nekünk, hogy valami van - eleinte azt hittük, defekt, de aztán láttuk, hogy egyesek az ablakon kihajolva szórakoztak rajtunk... mi csak ezek után vettünk tudomást a szállítmányról.
A ránkakadt textilhulladék leszerelését már nem mutatom, de annyit mondhatok: akitől felszedtük, végülis az szedte le, már ha populációszinten beszélünk. :o)
(És a telepen készült fotókat sem mutatom, senki étvágyát nem akarom elvenni így hétvégére.)
Szóval így élünk és dolgozunk mi.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
És tipikusan itteni posta-életkép: egy csomag, ami hétfőn lett elküldve Szatmárról mára meg is érkezett. Mindeközben, az ugyanakkor Bukarestbe küldött csomag szerdán a címzettnél volt. Annyit kell hozzáfűznöm, hogy akárhogyan vesszük - légvonalban, közúton, vasúton - Marosvásárhely kb. feleakkora távra van Szatmártól, mint Bukarest.

5 megjegyzés:

paribanu írta...

Mi az, odakötve? Valami rongy?Hogy került oda?

Annamari írta...

Nem odakötve. Addig ért a szemét és felakadt. :o))) jó munkahelyem van, nem igaz? bokáig a szemétben...

paribanu írta...

Uramisten!...

Otthon Művek írta...

Az illegális szemétlerakás szemét dolog, és nem tudom, mi értelme van? Jó, tegyük fel, értem, hogy a szemétszállításért fizetni kell, és az ugye nem jó dolog. De ha már elcuccolja valahova, miért nem a szeméttelepre? Nem tudom, az is fizetős? Na de könyörgöm, akkor is!
Azért én úgy veszem észre, hogy ez nálunk már nem olyan nagy divat.:)

Annamari írta...

Jó nektek! Sajnos, ez még kemény dolog nálunk és több oka van, de ne részletezzük...