2011. március 28., hétfő

Haladok

jelen pillanatban két dologgal.
Az első a kardigánom, még nem jutottam el a nyakkivágásig, egy nap nem tudok 20 sornál többet kötni bármennyire szeretnék, de hát ennyi csavargatással meg szemváltással nem is csodálom. De már nincs sok!
Ez a fotó áll a valósághoz legközelebb, eddig. 
A második a diétám. Már elkezdtem egyes régebbi nadrágjaimba úgy beleférni, hogy nem kell különösebb erőt kifejtsek a cipzárak felhúzásához! Ez volt a mai reggel meglepetése, ami teljesen felvillanyozott egész napra, vagy még tovább...

10 megjegyzés:

Tündérlátta írta...

Gratulálok mindkettőhöz!!

Délka írta...

Jó hírekkel jöttél ma:)

Ilona írta...

Egyik hír jobb, mint a másik.

zazálea írta...

óh, de szuper, de irigy :o)))

gitta írta...

Szia! Még nem ismerjük egymást, a Barkáéktól találtam ide. Már napok óta nagyon drukkolok ennek a kardigánnak, gyönyörű lesz, nagyon izgalmas ez a minta!
A diétához pedig nagy gratula!

Mázsa Viki írta...

Gratulálok! Én nem irigy, mert én is haladok. Na nem a kardigánnal. :) A testsúlycsökkentéssel. De nem ám koplalással, nem én! Kemény edzéssel, meg okos táplálkozással! Én többet nem koplalok!

Annamari írta...

Köszi :o)
Én sem éhezek, illetve néha igen (pl. ma reggel), de ennek nincs köze a diétához, csak egyszerűen olyan körülmények között vagyok, hogy nem tudok enni. Ez a fogyás valahogy így lett, persze, mozgok, tornászok én is, na meg azért odafigyelek arra is amit megeszek :o)

Amanda írta...

Gratulálok, nagyon jó utón haladsz, úgy egyébként mindkettővel!

Csilla írta...

Nagyon szép haladás mindkét térene.Gratula mindkettőhöz!

peony írta...

A bejegyzéseid felhívták a figyelmemet, hogy lehet, hogy most az egyszer nem az utoldó pillanatban kellene a fogyókúrát elkezdeni, ha a nyári ruháimba bele akarok férni... Meg is tettem, bele is vágtam én is, köszi... És gratula az eredményekhez!
Kíváncsian várom hogyan alakul a pulóver is.