2011. február 16., szerda

Új

játékszer:
Ma érkezett, csodával határos módon semmiféle bonyodalommal. Tegnap rendeltem telefonon, ma itt volt, és megelégedve veszem tudomásul, hogy végre nálunk is jó úton halad egy-egy cég a kliensbarát lét útján.
Most már csak varrni kell megtanuljak - életemben soha nem varrtam géppel semmit.

15 megjegyzés:

Mánya írta...

Gratulálok az új játékszeredhez!
Kívánom, hogy nagyon-nagyon sok boldog, kreatív percet töltsetek együtt :)

Ilona írta...

Nem féltelek Annamari, hogy seperc alatt megtanulsz varrni is.

nöné írta...

Ajaj, újabb függőség a láthatáron:o) Gratulálok hozzá!!!! Menni fog, mint a karikacsapás, én is a magam kínjával-bajával tanulgattam. Az mondjuk más kérdés, hogy szerelembe nem estünk egymással, mármint a gép és én:o)

Mázsa Viki írta...

Gratulálok az új Barátodhoz! :)
Nekem is ilyen volt az első varrógépem, és magamtól "tanultam meg" varrni rajta.
Kezdésnek jó, de túl sokat ne várj tőle, elég gyengus gép. Ha majd jobban tudsz varrni, biztosan jobbra vágysz! Na de Isten ments, hogy elvegyem a kedved, én kezdőként nagyon szerettem!

Amanda írta...

Ennek igazán örülök! Én szerelembe estem, annak idején, hát igazság szerint azóta vannak parkoló-pályán a kötőtűim. Ilyen gépen magamtól tanultam meg varrni, sok kilómétert tettünk meg együtt, jó kis játékszer!

Annamari írta...

Köszönöm!
Túlvagyok életem első három géppel varrott vonalán, már sikeresen beleszakítottam a cérnát úgy, hogy alig tudtam kivenni.
Tudom, nem nagy eresztés, de tanulni vettem, s ha majd megérdemlem, veszek jobbat. Nem áll szándékomban egyébként a kötést letenni, de vannak dolgok, amiket meg akarok tanulni magamtól elvégezni, ne kelljen már egy függöny beszegéséért is varróbácsihoz (nekünk olyan van) menni...

Gomes írta...

Gratulálok!
Sok szerencsét, türelmet és kitartást hozzá!

zazálea írta...

miért, én is sokáig semmit nem kötöttem :o))))

Csilla írta...

Gratula! Sok szép varrományt neked! Ha picit később jut eszedbe akár tőlem is megvehetted volna, tegnap kezdtem el feltenni a varrógépeket, ettől a cégtől vásárolok majd én is és ebben az árban is lesz nálam is.
Egyszerű géppel is lehet klassz dolgokat varrni. Láttad milyen butuska az enyém egyenes öltés és 3 cik-cak és foltvarrok vele.Igaz pár díszöltést el birnák viselni. Na majd ha eladok jópárat akkor kiárulok magamnak egy jobb gép árárt, ez most egy cél :)
Én anno befűzni sem tudtam, varrónő anyuka mellett és teljesen egyedül megtanultam (ruhát ma sem tudok varrni de afoltvarrás az szerelem lett).

Annamari írta...

Csilla, ha tudtam volna vártam volna még egy kicsit.
Nem a foltvarrás vonz (egyelőre), hanem pontosan a ruhavarrás (Gomes, tőled is ragadt ez rám!), de még azelőtt a javítások elvégzése.
Na meg a táskavarrás (Zazi, ez meg tőled jött!)
De a tegnapi haladások nyomán még van addig amíg ott tartok... :o)))

Délka írta...

Izgalmas kaland kezdődhet...

helen írta...

Hehe, nem fogod elhinni, de az én brother gépem félelmetesen hasonlít a tiedhez, és kb. másfél hónapja van meg :D

Annamari írta...

Lassan kezdődik :o) sokat kell tanulnom!

Márta néni azéris írta...

Ha csak töredékét fogsz tudni úgy varrni, mint kötni tudsz, már gyönyörú dolgok fognak születni. Én az első gépemet megkivántam mikor terhes voltam, és egy kismamának ugye....ma is működik, pedig a fiam idén lesz negyven. És a mai csodamasinámmal se csinálok sokkal több műveletet, mint azzal.

Annamari írta...

Tanulok, Márta néni :o) A szándék megvan bennem, aztán lássuk, mi lesz!
(a Te varrományaidon viszont mindig elcsodálkozom, olyan aprólékos munkák, hogy nem tudom, honnan annyi türelem hozzájuk...)