2011. január 2., vasárnap

Az új évben

az első munkámat mutatom. Igaz, nagyrészt tavalyi - de ma láncoltam le és ma blokkoltam a stólát, előzetesként itt a bizonyíték:
 
majd mutatom rendes fényben is (már ha az idő méltóztatik ezt megengedni nekem). Elég testes darab lett, 60*180 cm körül blokkoltam, és kb 90-95 gramm fonal ment bele.
A rossz hír, hogy lejárt a szabadságom, ójaj, holnaptól kezdődik a bánya. Mindeddig nem viszolyogtam a munkahelyemtől, de a szabadságom alatt a kollegáimmal történt dolgok miatt elkezdődött, és nagyon rossz undorodni attól, hogy az ember munkába menjen.
Mindenképp, még ma el kellene kezdenem egy félpár zoknim társát, hogy az irodai fiókomban mindig legyen kéznél egy kis nyugtató - holnap be is vinném...
Pedig a "társammal" (a kollega, akivel legtöbbet jártunk terepre) olyan jól elterveztük 2011-et...
I just finished the first shawl of 2011, it is true, I started knitting it last year. I love it, and more pictures will follow as soon as the weather will allow me to take photos.
And tomorrow - back to office and I am not in the mood...

5 megjegyzés:

Macus írta...

Ez megint gyönyörű, de ez nem lep meg. :))

nöné írta...

Nagyon szép!
Milyen különleges színt tud alakítani a fénytelenség! Először nem tudtam, melyik is ez, de aztán a link visszavezetett a zöld fonalhoz, háááát, rácsodálkoztam elég alaposan:o)

Amanda írta...

Engem is megtréfáltak a képek, mert kerestem azt a szép zöldet, mert hát annak kell következnie.
Így is nagyon mutatós lett!

rosalia írta...

What a pretty!!!

Annamari írta...

Köszi, Lányok! Thank you!
Ez a fényhiány kikészit...