2010. június 11., péntek

Amikor a fényképész vérével fizet

Nagyon szeretem a naplementéket, és ez gondolom, nem újdonság senkinek. Tegnap este is elmentünk naplementét nézni, egy másik dombtetőre. Gyönyörű volt: 4 kisróka ugrándozott az erdőszélen, csak mire a kamerát előástam, természetesen bemenekültek az erdőbe. A nap megint fantasztikus színekbe borította az ég alját, meleg volt, a lepihenő természet csendje vett körül.
De ahogy lement a nap kezdődtek a gondok. Jöttek a szúnyoghadak. Mi befújtuk magunkat ilyen riasztó micsodával, de meg se lőtték, rajokban táplálkoztak belőlünk.
Egy dög annyira megszívta magát belőlem, hogy hosszú ideig fotóztam, nem volt képes elrepülni, ott pihent a nagy munka után egy fűszálon. Sajnos, a képek nem a legsikerültebbek, állvány nélkül fotóztam, (elég) sötétben. Azért mutatom. Főleg a nagy hasát.
Szóval, rendesen megfizetek azért, hogy ezeket a naplementéket megörökítsem :-)
(legalább 60 csípésem van, azt se tudom, hogy vakarjam magam hatékonyabban...)
Ami jó: úgy néz ki, végre elmegyünk pár napra a hegyekbe. Ott remélem, több medve lesz, mint szúnyog, azok legalább nem ilyen aljas módon eszik az embert...

6 megjegyzés:

Ilonamamzi írta...

Annamari! Nagyon jók a fotóid, nemcsak kötésben remekelsz..

krókusz írta...

Köszönöm, Ilonamamzi. Próbálkozom, tanulok, gyakorlok :-)
(azért nehéz mozdulatlanul tartani a gépet, miközben a véremet szívják :-D)

zsoka írta...

Jaj de utálom a szúnyogokat!!!!
itt is rengeteg van:-((

Marcsi írta...

Hmm... nyavajgok, hisztizek a sivatag miatt, mindig melegem van, de egy valamit be kell latnom: Szunyog evek ota nem csipett meg. Egy sem. Itt nincs. Csak nagyritkan, esetleg elhagyott medencek kozeleben.

Zazálea írta...

A medve egyenes (ember), őszinte, sokkal jobb! :o)

krókusz írta...

Látom, a szúnyogiszony általános. Nem csoda... :-)

Most már perceken belül indulunk ki a szabadba, VÉGRE!!!!