2015. december 2., szerda

A pihenés elkezdődött.

Nem hittem volna, hogy képes leszek ilyen sokáig dolgozni, de csalódtam magamban. Nem tudom ez most jó vagy nem, de tényleg az utolsó utáni időig maradtam munkában, jó, persze még dolgozhattam volna a szülés napjáig, de meghúztam magamnak a vonalat. Tény, hogy a szülési szabadságot a normális határidő után vettem ki. Most itthon vagyok és nem tudom hogy fogom megtalálni a helyem az elmúlt idő pörgése után. Biztos lesz rá mód.
Nem volt könnyű. Viszont sikeresnek mondom az elmúlt időt, sikerült kicsit éreztetni a létünket és megoldást kikényszeríteni bizonyos problémákra amikre eddig nem. De elég a munkából.
A nyáron volt pár nap pihenés is, fent a hegyekben meg falun - sajnos kevesebb mint amennyit szerettünk volna.
Elég sok egészségügyi problémával küzdöttünk (nekem most sincs rendes hangom és ez az állapot két hete tart de ma végre szakorvos kezére adom magam), most már kicsit elegem van a folytonos betegeskedésből. Bár inkább én, mint Klári...
Kötés, az nem sok volt. Eleinte a hányinger miatt, aztán egyebek miatt is, de november második felében belehúztam, kötöttem egy icipici zoknit az icipici gyereknek, meg befejeztem Klári Charade-ját, és elkezdtem neki egy pár kesztyűt is.
Azzal is félúton túl járok. A minta saját kútfőből, a színeket ő válogatta össze magának.
Remélem, most majd visszatérek a régi rendes kötős állapotomba, tervem az van - kezdetnek apróságok, de a következő két évre egyebek is...
És főzni akarok, sokat. Mert bizony az is elmaradozott mostanság. Igaz, hétvégén (és itt hosszú, négynapos hétvége volt) már volt egy fánk- és kenyérsütés. Csak úgy bemelegítőnek.

3 megjegyzés:

Alexa írta...

Először is egészséget, ráhangolódást, pihenést, kötést/horgolást és főzőcskét kívánok! :)

aarkus írta...

Kistesóóó!!! Jaj, de jó, örülök nektek és gratulálok!

Zsoofi írta...

Éljen, ide is visszatértél, nem csak a kötéshez!
Vártalak...