2013. június 10., hétfő

Ujjas ügy

Ezek az ujjak eléggé próbára teszik a türelmemet és kitartásomat.
Nem sok szemmel van így több a tűn (12/kör), és könnyebb magic loop-pal, mint sok tűvel, de komolyan mondom, nem akar végük lenni.
Tegnap kötöttem 17 kört, még van kb 25 ameddig elkezdem az ujjak rohamos fogyasztását, de az az érzésem, hogy az a pillanat soha nem fog eljönni.
Most nagyon örülök, hogy egyben kötöm a kettőt, mert a jelen állás ismeretében, ha külön kötöttem volna őket nem tudom mikor kezdenék neki a másodiknak.
Ami jó, hogy eleve háromnegyedes ujjú, és én is olyanra kötöm, úgyhogy remélhetőleg még ebben a hónapban a végére járok.
Különben itt tegnap és ma is meleg van és napsütés, végre megint háromórás játszóterezésünk volt. Ennek ellenére Klárikát alig tudtam elaltatni kb 10 perce. Most ebédfőzés című fejezet (köszi, Kati az ötletet), aztán ha futja az időből, akkor vagy egy sor kötés.
És még valami: hétvégén amikor Klárikától kötni nem lehetett, de ültem éppen, akkor bontogattam egy kasmírpulcsit. És arra gondoltam, hogy milyen jól mutatna belőle egy Crown Prince Square Shawl... na, csak gondolkodtam. Mert közbejött egy zokniprojekt is. És az időt azt szűken méri a főnök :)

2 megjegyzés:

Kati írta...

Olyan szép a színe ennek, amit most kötsz:)
Klárikátok meg egyre nagyobb kislány:)
Örvendek, hogy jó ötletet adtam az ebédhez:)

Annamari írta...

Kati, ha tudnád, mennyire várom a végét... :)
Klárika valóban egyre nagyobb és egyre nagyobb hóhányó is. Ma pedig hisztis is volt mindennek tetejébe.
És igen, ma krumpli volt, kapor helyett petrezselyemmel (a tegnapi kaporszósz után jobbnak tűnt így), de köszi az ötleteket!