2012. augusztus 30., csütörtök

Keresztszem

Ez a házvásárlás falun meghozta a kedvem - de nagyon - egy kis szálánvarrotthoz. Tervem megint van több mint időm, na de ma előszedtem egy nem-tudom-hány-éve elkezdett keresztszememet:
és varrtam hozzá egy darab és még majdnem egy egész fenyőágat eddig - és még csak kora délután van (és Klára ma feltűnően sokat aludt!), de ez gyorsan megy ha már ki van számolva, ez meg ki volt, már akkor. A sarkok és az egyenes keret a fenyőágak helyével már ki van varrva.
Persze még 3 oldalon fel kell varrni az ágakat meg beszegni és nem emlékszem mit akartam a közepébe de vagy eszembe jut vagy kitalálok oda valami mást. Vagy semmit...

4 megjegyzés:

MrsYarnart írta...

:) középen úgyis mindig van valami: váza, tálca, edények. szerintem középminta nélkül is mutatós! és illik majd a házatokba.

paribanu írta...

Azt hiszem telepatikus nkapcsolat van köztünk, mert tegnap este én is el kezdtem hímezni egy minikét:-)Monokróm az is csak bordós-barnás árnyalatú...

Jutka írta...

Van ez így!:))
Változik az ízlés elképzelés.

Annamari írta...

Ma előszedtem az anyagokat. Megtaláltam egy másik félig meglevő darabot, ami függönynek indult. Na azt ki fogom bontni mert máris másképp képzelem el.
Kati, :D csak mikor még ezt is?
Jutka, vagy egyszerűen elfelejtődik :)))