2011. november 22., kedd

Testületi lustulás

Ez a kinti szürkeség annyira ellustít, hogy igazából semmire nincs kedvem, aludni mintha még jobban tudnék, pedig eddig sem panaszkodhattam az alvókámra...tegnap 8:40-kor ébredtem meg, kb. 9-ig lustiztam, és aztán egész nap csak lézengtem. Igaz, ellézengtem a főtéri fonalashoz, aholis párom karácsonyi kesztyűjéhez akartam fonalat venni, ami sajnos, más lett mint amit szerettem volna. Olyan zöld zoknifonal kellett volna hozzá, amiből a Tapestry-t kötöttem, de megtudtam, hogy a gyár ezt a fonalat nem gyártja többet, ráállt a műszálra, hát kénytelen voltam a maradékból válogatni, minden színből vettem valamennyit, de ennyi volt a színfelhozatal. Nem a kedvenc színeim, de a semminél több. Bár ez a barna egyre inkább kezd bejönni nekem.
Szomorú vagyok, kedvenc zoknifonalam volt. Van itthon belőle úgy 6 pár zoknira való... aztán hátha alakul valami mire a meglevőket elkötöm.
Más: ma voltunk dokinál, csodával határos módon a liftesnéni nem tiltakozott a 9. emelet miatt, még a Zuramat is felszállította szó nélkül, noha sejthette, hogy férfi létére nem a szülészet-nőgyógyászaton páciens. (különben ma mondtam a dokinak hogy van amikor a liftesnénik nem hajlandók feljönni, azt mondta, hogy ő nem érti ezt a nők közötti konfliktust, terhesek esetében)
A kicsi ma kb. annyira volt lusta, mint az anyja, alig akart valamit mozogni. Azt hiszem, aludt, és nem nagyon lehetett felébreszteni, a végére mintha jobban forgolódott volna, de a múltkori buli elmaradt. A doki szerint rájuk is hat ez a nyomott időjárás meg gondolom, az anyuka nem túl magas energiaszintje is.
Úgy nézett ki, hogy kislány lesz, de ez nagyon nem biztos még. Hárman néztük a képet a dokival, és nem tudtuk eldönteni, tényleg nem látszott rendesen, de inkább nem kisfiú-felszerelése volt... na de most már előrehozták 6 nappal a születés dátumát. Talán mégis áprilisi baba lesz?

3 megjegyzés:

bemka írta...

Kicsi lusta :) tényleg lelassul az ember ebben a szürkeségben...örülök, hogy hallok felőletek,jó lustálkodást :)
Puszi

Kati írta...

Nem baj, csak lustálkodj nyugodtan, neked most szabad:)
Amúgy én is olyan lusta voltam ma is az idő miatt, legszívesebben én is csak lézengtem volna, de hát nem lehetett:)

Annamari írta...

Jó nekem, én is azt mondom :)