2011. október 24., hétfő

-7

és ez nem a kinti hőmérséklet, hanem a még ledolgozandó napok száma. Számolgatok visszafele rendesen.
Ma UH-n voltam, hát elcsodálkoztam, azon amit láttam: eleinte nagyon nyugis volt a pici, aztán a nagy nyugalomból egyszercsak "felugrott", fordult egyet, aztán kinyomta egyik talpacskáját. Utána kezdődött a buli: bukfencezett, szopta az ujját, bokszolt, rugdosott --- csupa energia a csöppség. Nem is tudom, hogy lehetett lemérni a dolgokat.
Nekem viszont leírhatatlan érzés volt... már nagyon várom a következő alkalmat.
A hétvégénk is igen jó volt, Zsófiztunk, hogy az a gyermek mekkorát nőtt... óriási kerek szemekkel nézi a világot, szinte pislogás nélkül. Vagy alszik. Nagyon nyugodt, jókedvű, nem sírós baba. Remélem, anyai ágról örökölte ezeket a tulajdonságokat, mert akkor nagyobb annak az esélye, hogy az enyém is ilyen legyen.

6 megjegyzés:

Márta néni azéris írta...

Hát a doki a vizsgálat közben kimerevíti a képet, megméri amit kell, (ott van a milliméter a képernyőjén) aztán egy kattanás,és megint mozgókép lesz. Azt hiszem az anyukák legszívesebben egész nap a készülék alatt feküdnének, annyira megható az egész, és hihetetlen, hogy az a picike mit tud már!

bemka írta...

Nagyon jó :)

Zsu írta...

Milyen szép időszak ez! Kis energiagombóc :)

Kati írta...

Jó érzés lehet mindezt látni, sőt érezni. Amúgy én is imádom a kisbabákat, úgy látom ők is engem:)

Tündérlátta írta...

Bármilyen lesz, ő lesz a világ legcsodásabb teremtménye! Én is imádok vele találkozni!

Annamari írta...

Biztos ezt csinálta, a mérésekhez jobban maga fele fordította a monitort és nem láttam, de hogy egész nap elnéztem volna, az így van.
Várom, hogy érezzem is a rugdosást, ne csak lássam :).