2011. április 20., szerda

Ma

itt voltam:
(háttérben a Kelemen még havas gerince, baloldalt az Istenszéke, egészen jobbra pedig a 2000-esek)
ezért
Kockás liliom - Fritillaria meleagris
és még nárciszleveleket is találtunk a területen (ő jóval később virágzik természetes élőhelyen) - az idén először sok év óta - annyira jó látni hogy egy ritka faj terjedőben van! 
Most már pihengetek és hamarosan kötök is.
A kardigánom darabokban még de már blokkolódik, reggel beáztattam, nemrég kimostam, remélhetőleg holnapra meg is szárad, ha nem, akkor péntekre, de akkor nem leszek itthon, marad hát a szombat.
És ma végre megértettem, hogyan működik a PayPal, úgy igazán, legmélyebb bugyraiban is - hát meg kell mondjam, ötletesebb és előnyösebb, mint gondoltam volna.
Sajnos, nem értem el rendes időben a fonalasomhoz, hogy a babatakaró anyagát megvegyem, majd holnap talán, de hát van mit kötni, nem panaszkodom, tegnap este nem bírtam és gyorsan elkezdtem egy japánbirsvirág színű (de legalábbis leginkább arra emlékeztető) csipkestólát.
Today's good stuff: great places with beautiful flowers, lace-knitting and finally I understood how PayPal works and I am soooo content!

7 megjegyzés:

zazálea írta...

mire gondolsz a PayPal-lal kapcsolatban, elmondod? nagyon izgat! :o)

GumiPók írta...

Nagyon szép helyen jártál! A képen lévő virág nevét elárulnád? És a PayPalra én is kíváncsi lennék...

Annamari írta...

Kockás liliom. A PayPalről írok mailt.

Csilla írta...

Gyönyörű ez a kockásliliom. A paypal dolog engem is érdekelne, mint felhasználót.

bemka írta...

A PayPal nekem magas, írhatnál a blogon róla :)
Nagyon szép a kockás liliom ,sosem láttam mostanig.

Annamari írta...

Akkor kommentként mégis leírom, mi tetszik a PayPal-nél: a mérleg pozitívba billenése után nem a bankszámláról dolgozik, hanem egy virtuális számláról, ami által az ember elkerüli a banki tranzakciók után fizetendő költségeket. A PayPal-es fizetések rendszeren belüli fizetésnek minősülnek, amelyre minimális tarifákat számol fel a rendszer.
Azonkívül pedig, amiután meglesz a virtuális számla, nincs személyes adatbevitel, tehát lecsökken a támadási pontok száma.
Természetesen le lehet hívni az összegeket a bankszámlára (kártyára) de én inkább megtartom az összeget netes vásárlások fedezésére.

Otthon Művek írta...

Jól leírtad a színt a japánbirsvirággal, szép stóla lesz bizonyára.