2011. március 8., kedd

Március 8-i ajándék

Ma - amint előre sejtettem - megleptek minket nőnapra egy szabadnappal. Ennél nagyobb ajándékot nem tudtak volna kitalálni.
Csendes itthonülős programom volt egy rövidke bevásárláson kívül, némi kötéssel. Ami igazából 12 irgalmatlanul hosszú sort jelentett, és a szegély elkezdését.
Hogy én ezt mikor fogom befejezni, azt nem tudom, csak azt, hogy nem lesz könnyű munka, 684 szemre rákötni  a 12 soros szegélymintát (ami 6 soron kapcsolódik, tehát 114 ismétlést jelent), és ez csak az alján, hol van még a még hátralevő oldala és fél teteje és a sarkoknál a sűrűbb kapcsolás - ajjaj. Most már a fonalam is majdnem elfogyott, kell gombócoljak még hozzá - majd holnap folytatom...
Viszont nagyon motivál az, hogy lássam már a kész darabot, miután már régesrégen nem tudom teljes szélességben kihúzni a tűn a meglevő részt.

3 megjegyzés:

bucilla írta...

Nem kis munkának nézel elébe a széleket illetően, bár már anélkül sem volt egy könnyű darab. Az eredmény mindenképpen kárpótolni fog abban biztos vagyok:) Kitartást kívánok hozzá, gyönyörű lesz!

Márta néni azéris írta...

Mint a lehellet. Az se igazán, csak olyan félig visszafogott lehellet. Igyekezz versenyt futni a fonaladdal, és gyorsan kötni, hogy el ne fogyjon. (ujra telepítették a gépem, hurrá, ezek szerint még tudok commentet írni)

Annamari írta...

Jaj, befejeztem. :o)))))