2010. július 31., szombat

Hétvége

Noha szeretem a munkámat, azért szoktam várni a hétvégeket. Mert azért lustizni is szeretek, és pihenni.
Ma pedig kimondottan ilyen nap lesz. Zuram elbiciklizett kora reggel, és csak későre várom haza, ugyanis a nagy meleget Szovátán árnyékban fogják tölteni, és csak a következő, késő délutáni enyhülésben indulnak vissza.
Úgyhogy így kezdtem:
Ilyen környezetben:
Következik ez:
És tanácskozom magammal hogy az Unikat blogjában látott technikát képes vagyok-e megtanulni, no meg hogy ami itt van, az jó-e így együtt.
(Tegnap végre pótoltam az elveszejtett nagyfokú tűimet, úgyhogy ezentúl a tűs illesztések újra könnyűek lesznek.)
Zeneileg meg ilyesmivel vagyok:
És olyan jó, hogy a hétvége még ilyen hosszú előttem...

7 megjegyzés:

Jucuu írta...

Ezt a bejegyzést most nagyon jó volt olvasni... Megyek, csinálok én is egy kávét, bár ehhez nem társul ilyen szép napsütés, mint nálad. Pedig kirándulni indulnánk (állatkertbe, pókokat, békákat nézni :))), s az a jó, hogy az út 2 óra, aktív kötést jelent ez nekem.

ercsu27 írta...

Hardangerezni akarsz??? -Nahát!
Régebben én szoktam, és nagyon szeretem! :-)

Annamari írta...

Jucuu, remélem, az idő feljavul ott is. Szilárd tehát "biologizálni" fog ma (is)... :o) jó kötögetést!
Ercsu, hogy akarok, az kemény kifejezés. Inkább szeretnék :o))) fogalmam nincs, hogy kezdjem el. Ezek így találnak? Már a vászon és a fonal...

ercsu27 írta...

Ránézésre igen, találnak.
Az a lényeg, hogy az öltések közt ne látsszon ki a vászon.
Mit fogsz hímezni? Unikat párnája gyönyörű, és én mindent szeretek, amiben a sokféle öltés kombinálva van.

Annamari írta...

Köszönöm a segítséget.
Igen, Unikat párnája gyönyörű, de nem ezzel fogom kezdeni :o) valami SOKKAL egyszerűbbeket kerestem, és persze sokkal kisebbeket is... még nem választottam azok közül. Olyan tanulóminták.

PETUNIA írta...

Ó, hardanger. Kíváncsi fáncsi vagyok hogy fogod-e szeretni. Én karácsony előtt gyötörtem egy angyalka mintát...hááát mit szépítsem, belebuktam. Belevágtam itt-ott és nem lett olyan szép amilyet elvártam volna magamtól. Majd mutogatsz is remélem :o)

Annamari írta...

Petunia, Unikat blogján beleszerettem. Biztosan állítom, hogy a kötést nem győzi le a hardanger nálam, de azt a gyönyörűséget meg akarom tanulni. Hogy milyen áron? Elválik. Remélem, mutatható eredményeim lesznek... :o)