2020. november 5., csütörtök

Online

Az online oktatásnak egyetlen előnye van: hogy reggel nem kell két gyereket iskolába/oviba vinni. Persze, Klárit fel kell ébreszteni mert 8-kor kezd, de az, hogy nem kell velük kimenni az ajtón sok időt hagy az embernek. De én továbbra is korán kelek, mostanában 6-kor, és 7-ig kötögetek. 
Educația online are un singur avantaj: copiii nu trebuie duși la școală/grădiniță. Pe Klári trebuie să o trezim, fiindcă are ore de la 8, dar faptul că nu trebuie să ieșim cu ei pe ușă ne oferă destul de mult timp. Eu mă trezesc în continuare la 6 și până la 7 tricotez.
A reggeli projekt a Sweet Woodruff, így aztán elég jól haladok vele. Már bekanyarítottam a sarkát. 
Proiectul de dimineață este Sweet Woodruff, cu care avansez destul de bine. Deja am trecut de călcâi.
Tegnap és tegnapelőtt ugyan befejeztem két pár zoknit, és azt gondoltam, hogy többnyire a Sweet Woodruff-ra fogok összpontosítani, de ez változott. Ugyanis egy kötős csoportbeli beszélgetés nyomán többünknek kedvünk lett Julia Müller-kesztyűt kötni, és elindítottunk egy közöskötést. On-line. Még az idén kötünk egy pár kesztyűt magunknak. Én nagy eséllyel még egy Entangled stitches-t.  
Ieri și alaltăieri am mai terminat câte o pereche de șosete, și am crezut că mă voi concentra pe Sweet Woodruff, însă situația s-a schimbat. Într-un grup pe Facebook am început să vorbim despre mănușile Juliei Müller, și am fost mai multe fete, care ne-am gândit că avem chef de așa ceva, și am pornit un KAL. Online. Până la sfârșitul anului vom tricota o pereche de mănuși. Eu probabil o a patra pereche de Entangled stitches.

Nincsenek megjegyzések: